17. January 2018 18:30

Invitation til klubaften

Af: Lene

Billigere vedligehold og optimering af båden v/Peter Kragh

Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 18:30 med efterfølgende spisning kl. 20:00.

Det er dyrt at være bådejer og sejler. Men der er masser af besparende tips til vedligeholdelse og forskønnelse af både - så sejlerdrømmen kan udleves.

På denne klubaften deler vi de tips, vi hver især har, til at mindske omkostninger til vedligehold og forbedring af vores både og til det at være sejler.

Aftenen styres af Peter Kragh som er ekspert i at finde brugerløsninger på problemer. For et par år siden købte han en sejlbåd, der trængte til en kærlig hånd. Han erfarede hurtigt, at det er dyrt at have en båd. Peter brugte sin ekspertise til at indsamle massevis af besparende og indkomstgenererende løsninger for bådejere. På aftenen deler han ud af tips indenfor 8 områder:

·       Gør-det selv løsninger

·       Billigere bådbutikker

·       Alternativer til bådbutikker

·       Genbrug sf bådting og bådmaterialer

·       Spar penge når båden bruges

·       Tjen penge som bådejer

·       Vær mentalt parat til at spare

·       Hjælpemidler til at spare penge

Tilmeld dig til en sjov og inspirerende, så hver af os kan få mere ud af sejlsporten og bådoptimering på den mest økonomiske måde.

Send din tilmelding på mail tom@lindquists.dk eller send en sms på 40422280 senest fredag d. 12. januar 2018. Husk at skrive om du deltager i spisningen – aftenmenuen er stegt flæsk og persillesovs til favorabel klubpris. Tilmelding til spisning er bindende.

Mange hilsner fra bestyrelsen.