30. September 2017 18:00

Oktoberfest 30. sep. 2017 kl. 18

Af: Lene

Vi gentager successen fra sidste år og arrangerer igen i samarbejde med caféen oktoberfest .

Det bliver lørdag den 30. september.

Festen er åben for alle sejlklubbens medlemmer og sejlerskoleelever med partnere samt forældre til ungdomssejlerne.  Vi kan max rumme 80 personer i teltet, så venner, naboer og tanter kan skrives på venteliste og kun deltage såfremt pladsen tillader det.

Prisen for deltagelse er 250 kr. For dem får du grillstegt pattegris med tilbehør, kaffe med et glas cognac eller bailey, kagebord, masser af musik og højt humør.

Caféen tilbyder øl og vin til specielt lave priser: 40 cl øl = 30 kr – 1 flaske vin 100 kr

Der er ikke serveringspersonale, så enhver sørger selv for afhentning af mad og oprydning på det bord, men sidder ved.

Sidste år var det desværre rigtigt koldt og blæsende. Så vi har rykket arrangementet en uge frem og håber på bedre vejr. Men tjek vejrudsigten og medbring evt et tæppe og måske også en hynde til de lejede klapstole.

Bindende tilmelding til Camilla Hey pr mail: pileengen14@gmail.com

angiv samtidig om du betaler med bankoverførsel eller MobilePay.

Betaling skal ske senest d. 22/9-2017 via MobilePay til 2926 9229

eller til konto nr.. 9886-0000118037 (husk navn på overførslen)

Læs mere på klubbens hjemmeside eller plakat i klubben.

Vi håber at se rigtigt mange .

Hilsen Aktivitetsudvalget